Stacaravan te koop

79000€

2 slaapkamers 40 vierkante meters

Immoweb code : 11083217
Immoweb code : 11083217

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
40 vierkante meters bewoonbare ruimte
256 vierkante meters grond

Omschrijving

Woonwagen en perceel te koop in Hastière

Ontdek deze charmante wooncaravan en dit perceel te koop op Domaine Plein Sud in Hastière-Lavaux, aangeboden door RE/MAX Investment Properties.


De huidige caravan, een BÜRSTNER "Sweet Home 860 CS" uit 2005, beschikt over een ingerichte keuken, woonkamer, badkamer, toilet en drie slaapplaatsen. Deze woning wordt verwarmd met gas en heeft ook een terras van 8 vierkante meter. Buiten zijn er twee ruime tuinhuisjes waar je je spullen veilig kunt opbergen, zodat je de ruimte binnen optimaal kunt benutten.


Deze atypische woning is een uitzonderlijke kans om een tweede huis te verwerven dat ideaal is voor de zomermaanden.Het is ook een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid met een hoog huurrendement tijdens de zomerperiode. Dit type woning is zelfs zeer gewild voor seizoensverhuur. Profiteer van deze dubbele kans: een idyllisch zomerverblijf en een veelbelovende investering.

Voor informatie en bezichtigingen kunt u contact opnemen met het RE/MAX makelaarskantoor op 082 21 93 17 of per e-mail op [email protected].

Niet-contractuele foto's en beschrijvingen

Neem contact op