Studio te huur

625€ + 85€ per maand

31 vierkante meters

Immoweb code : 11336349
Immoweb code : 11336349

Overzicht

1 badkamer
31 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Moderne studio te Park Spoor Noord!

Wie op zoek is naar een woning te Antwerpen, vindt in de Parktoren moderne gebruiksvriendelijke studio’s, vervaardigd uit degelijke materialen, met eigen kookruimte en telkens individueel sanitair. Daarbij beschikt de studio over een leefterras.

Deze mooi ingerichte studio op de eerste verdieping met een bewoonbare oppervlakte van 30 m² en is gelegen op amper 100 meter van de AP Hogeschool en vlakbij het Eilandje, openbaar vervoer, fitness clubs, zomerbars.

De indeling is als volgt; de leefruimte met onmiddellijke toegang tot het leefterras (6m²) is uitgerust met een open keuken voorzien van alle modern comfort. Een berging met aansluiting voor je wasmachine en/of extra opslagruimte, de badkamer met toilet en douche, individuele kelderberging en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Bewoners van Parktoren leven in de groene oase van het park, maar zijn slechts enkele stappen verwijderd van het Antwerpse centrum, de Antwerpse studentencampussen, het Eilandje en de Antwerpse museumparel 't MAS. Dankzij de komst van Park Spoor Noord en de huidige projectontwikkeling in Zone Dam West, transformeert de omgeving stilaan van buitenwijk tot wijk van de Antwerpse binnenstad.
De bouw van twee hogescholen, een ziekenhuis en verschillende nieuwbouwprojecten doet Antwerpen Noord heropleven en is hierdoor een wijk in volle vernieuwing geworden.

Extra informatie:
?recent modern gebouw (bouwjaar 2014)
?gunstig EPC
?openbaar vervoer bevindt

Neem contact op