Studio te huur

1250€ + 150€ per maand

34 vierkante meters

Immoweb code : 11351037
Immoweb code : 11351037

Overzicht

1 badkamer
34 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Europese wijk - Schuman - Schitterende studio met balkon!

NIEUWBOUW - ZEER LICHTRIJKE STUDIO

Prachtige gemeubileerde studio van 34 m² met balkon naar het zuid gericht. Het is gelegen op de 2e verdieping van een nieuw gebouw (2022) en bestaat uit een multifunctioneel designmeubelconcept gebouwd met hoogwaardige materialen. De studio bestaat uit een zonnige woonkamer met een uitklapbaar bed, een balkon met ruimte voor een kleine buitentafel, ramen (zuid gericht) met fixscreens (zonwering), een moderne, volledig uitgeruste keuken, een badkamer met hangtoilet en design badkamermeubels, een lift, een kelder alsook een fietsenberging, een beveiligde ingang met een virtuele conciërgedienst en een digitale brievenbus (bring-me box) voor postpakketten. De thermische en akoestische isolatie voldoet aan de nieuwste normen.

Deze studio is uitgerust met beddengoed, bad- en keukenlinnen, Nespresso-apparatuur, broodrooster, waterkoker, servies en bestek. Een niet te missen kans!

Het Schumanplein ligt in de directe nabijheid van de Europese Commissie, de Europese Raad en het Europees Parlement. Het ligt ook op wandelafstand van de mooiste parken en belangrijkste pleinen van Brussel, waaronder het Ambiorixplein, het Schumanplein, het Leopoldpark en het Jubelpark.

Forfaitaire kosten: € 150 provisie (Onderhoud lift, gemene delen, verwarming, water)

Neem contact op