Studio te huur

1 slaapkamer 45 vierkante meters

Immoweb code : 10097684
Immoweb code : 10097684

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
45 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/03/2022
Verdieping : 3

Omschrijving

Prachtige studio aan de Vaartkom te Leuven

Deze volledig vernieuwde cityloft in het prachtig gerestaureerde Hungaria gebouw geniet van een ongeziene plafondhoogte van 4,5 m die via een duurzaam conceptmeubel toestaat het slaapgedeelte in de hoogte te plaatsen. Het loft-gevoel is helemaal aanwezig door o.a. de hoge plafonds, de afwerkingswijze en de indeling. Via een doordacht architecturaal ontwerp wordt de ruimte optimaal benut. De combinatie van de hoge plafonds met de grote raampartijen zorgt voor een schitterende lichtinval.

De ligging in de hippe buurt van de Vaartkom, op wandelafstand van het station en de onmiddellijke nabijheid van het historische stadscentrum van Leuven maken dit tot de perfecte uitvalsbasis waar comfort, luxe en rust centraal staan. Supermarkten en winkels zijn vlakbij, evenals de toegang tot de diverse autosnelwegen.

Deze studio is beschikbaar vanaf 01/03/2023 en wordt verhuurd voor korte duur (1-3 jaar). De studio is deels gemeubeld (kleerkast, badkamerkast, lattenbodem, design kast met spiegel, kast in leefruimte) en voorzien van nieuwe gordijnen.

De huurprijs bedraagt 800 euro per maand + 90 euro voor de gemeenschappelijke kosten en een provisie voor de verwarming. De contracten voor water, elektriciteit en internet dienen de huurders zelf af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

Op zoek naar een hippe leefomgeving waar het heerlijk vertoeven is? Contacteer ons dan voor een bezoek ter plaatse.

016 40 60 20 // [email protected] // www.covas.be

Neem contact op