Studio te huur

550€ + 50€ per maand

1 slaapkamer

Immoweb code : 11316230
Immoweb code : 11316230

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
Verdieping : 0

Omschrijving

Cohousing twee personen in ruime gezinswoning

Rustige, luxueuze co-housing op fietsafstand van stadscentrum en alle voorzieningen.

Het huis is recent gerenoveerd met hoogwaardige afwerking en naar de recentste isolatienormen (incl zonnepanelen). Op het gelijkvloers is er een ruime hal met grote ingebouwde kast, een gastentoilet en een leefruimte met open keuken (vaatwasser, inductiekookplaat, oven, combi-oven, ijskast met vriesvak). Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, een badkamer (bad met douchescherm en regendouche, lavabo, toilet, kastruimte) en een wasruimte (incl wasmachine). Het huis is volledig onderkelderd met een ruime garage, een technische ruimte en een bijkeuken met tweede ruime ijskast-vriezer.

Rondom het huis is er op de oprit nog parkeergelegenheid en in de straat mag gratis geparkeerd worden. Achteraan is een ruim terras en gezellig aangelegd tuintje (met fruitbomen, frambozenstruiken, rabarberplanten, …). De tuin geeft direct toegang tot park De Bron, waar ook een buurt-moestuin is.

Het huis is gelegen op 2 km fietsafstand van station Leuven.

Geen huisdieren toegelaten.

Timing: onmiddellijk beschikbaar, startdatum in onderling overleg

De beschikbare slaapkamer is 15 m², de huurprijs is 550€ / mnd en het voorschot voor kosten bedraagt 50€ / mnd. In de huurprijs zijn internet, GFT en brandverzekering met afstand huurdersaansprakelijkheid inbegrepen.

Neem contact op