Studio te huur

850€ per maand

2 slaapkamers

Immoweb code : 9451384
Immoweb code : 9451384

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
Verdieping : 2

Omschrijving

Flat met frontaal zeezicht Strandplein - Oostende. Voll


Zeer ruime flat circa 60 M2.
Sublieme grote flat met frontaal zeezicht! Deze flat werd volledig gestript en er werd subliem afgewerkt aan de hand van maatwerk en duurdere materialen. Ook hier komt de gezelligheid op u af.
Indeling flat ; inkom via gepantserde deur app. , groot terras en goede belichting; extra zon door z'n oriëntatie. Grote living met zeezicht die volledig in twee kan gedeeld worden, zeer mooie en praktische keuken op maat die voorzien is van een graniet composieten werkblad, afgesloten slaaphoek met verluchting en waar stapelbed opgesteld staat. Verder is een badkamer met llgbad !! Alle bedden in de living kunnen mooi verborgen worden tijdens de dag. De bedden zijn bovendien van uitstekendekwaliteit. De slaapgelegenheid in de living is als volgt : 1 tweepersoonsbed in deel 1 van living en opklapbaar tweepersoonsbed in vorenste deel van de living.
Terrastafel + stoelen zodat u coronavrij kan genieten van de zonsondergang. Zeer centraal gelegen flat bij het strand, winkels en openbaar vervoer.
Er is ook een gemeenschappelijke fietsenberging in deze terrasresidentie op de zeedijk! Andere voorziening in deze residentie is vuilnisberging op het niveau - 1.

Dit pand kan gehuurd worden voor lange alsook voor korte termijn zoals per maand per week , per weekend , per mid-week. Raadpleeg gerust Bel Air Holiday , spring binnen of bel hen op 059/330.430 of mail het sympathieke verhuurtea

Neem contact op