Studio te huur

450€ per maand

41 vierkante meters

Immoweb code : 11390926
Immoweb code : 11390926

Overzicht

1 badkamer
41 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Charmante studio

Op zoek naar een klein stukje paradijs in Quiévrain? Dit lichte studio-appartement in de Rue de la Frontière is de perfecte plek voor mensen die alleen wonen en op zoek zijn naar rust.

Stel je een woonruimte voor die zowel gezellig als functioneel is, waar elke hoek is ontworpen om je leven gemakkelijker te maken. Met veel ruimte om te ontspannen en het leven ten volle te leven, zal dit studio-appartement snel je toevluchtsoord in de stad worden.

De keuken is modern en volledig uitgerust (oven, kookplaat, koelkast, vriezer, afzuigkap en vaatwasser). De studio heeft ook ruimte voor een wasmachine en wasdroger en een functionele intercom.

Naast het charmante interieur heeft deze studio een toplocatie. Het ligt in een beveiligde gated community. Het ligt dicht bij winkels, openbaar vervoer en het centrum - kortom, alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Deze studio is per direct beschikbaar en biedt een uitzonderlijke kans om snel te verhuizen naar een comfortabele, goed gelegen en veilige ruimte. 

Neem voor een bezichtiging contact op met Lucas via [email protected]

Neem contact op