Studio te huur

950€ + 55€ per maand

55 vierkante meters

Immoweb code : 10529971
Immoweb code : 10529971

Overzicht

55 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/05/2024
Verdieping : 3

Omschrijving

Meiser ,Prachtig nieuw studio appartement.

Prachtig nieuw studio-appartement, eerste bewoning, in een gebouw (The Edge) met een eigentijdse architectuur. EPB: A-. De studio biedt alle comfort van vandaag in een gebouw gebouwd volgens de passieve isolatienorm. Gelegen in Schaarbeek op de grens van Evere en Sint-Lambrechts-Woluwe, dicht bij de Europese Gemeenschappen, de NATO en de nationale luchthaven van Brussel en bij tal van openbaar vervoer (metro, tram, bus, trein).
Het omvat een inkomhal met een apart toilet, een ingerichte wandkast, een wasruimte (wasmachine, individuele condensatieketel, ventilatie met dubbele stroom), een prachtige, zeer lumineuze woonkamer met een volledig uitgeruste keukenhoek, een slaapruimte met berging, een mooie douchekamer in een hedendaags decor.De studio heeft alles om te verleiden, mooie ruimte, veel lichtinval, veel berging, een eigentijdse afwerking van topkwaliteit, geluidsisolatie, versterkte thermische isolatie, aluminium ramen van de laatste generatie, video-intercomsysteem aan de buitenkant, beveiligde deur,...
Het heeft ook een kelder op de begane grond. Een beveiligde fietsenruimte op de begane grond en op -1. Min 1 jaar huurcontract.
Mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats op de begane grond.

Neem contact op