Studio te huur

850€ + 150€ per maand

40 vierkante meters

Immoweb code : 11367497
Immoweb code : 11367497

Overzicht

40 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 07/05/2024
Verdieping : 3

Omschrijving

Mooi studio te huur - UCL - Woluwé

Zeer mooi studio te huur, volledig gerenoveerd en fraai gemeubileerd in een groene en rustige omgeving, ideaal gelegen in Woluwé St Etienne, grenzend aan Woluwé St Lambert, in de onmiddellijke nabijheid van veel openbaar vervoer (Metro Alma; Roodebeek), bus en ook dicht bij belangrijke verkeersassen (Boulevard de la Woluwé, E40, E19 en de Brusselse ring). De UCL-site is slechts enkele minuten lopen verwijderd, en met de auto bent u in 10 minuten op de luchthaven van Brussel en bij de NAVO. Het centrum van Brussel is gemakkelijk te bereiken met de metro of met de auto binnen 25 minuten.

Het gehele pand is gerenoveerd en ingericht met hoogwaardige materialen om het comfort van de toekomstige huurder te garanderen. Hal met een grote kast met 6 deuren, betegeld parketvloer, bureau, Amerikaanse open keuken met een hoge tafel van natuursteen en twee krukken. Fornuis met oven, afzuigkap, kleine ingebouwde koelkast en vaatwasser. De woonkamer is voorzien van een slaapbank en meubels + Smart TV. Nieuwe doucheruimte en hangend toilet.

In de gemeenschappelijke ruimte bevindt zich ook een wasruimte en een ruimte voor fietsen, de supermarkt is 5 minuten lopen. Buiten zijn er gratis parkeerplaatsen beschikbaar voor de bewoners van het gebouw.

Huur: 850 euro en 150 euro provisie voor kosten.

Neem contact op