Studio te koop

157000€

33 vierkante meters

Immoweb code : 11345411
Immoweb code : 11345411

Overzicht

1 badkamer
33 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

SLIMME BELEGGING, PIED-À-TERRE, STUDENTHOUSE | THEATERBUURT

Deze studio bevindt zich in de hippe Theaterbuurt, aan de ingang van de historische stadskern. Gelegen op de tweede verdieping van een goed onderhouden hoekgebouw. De ligging is werkelijk uitstekend, met de bekende Vogeltjesmarkt, culturele hotspots en diverse winkels en restaurants op een steenworp afstand.Zalig!

Binnenkomen doe je via de gepantserde inkomdeur, lekker veilig. Binnen in de studio word je begroet door een lichtrijke woon-leefruimte, dankzij de recent vernieuwde grote raampartijen die een prachtig uitzicht bieden over het Blauwtorenplein en het omliggende groen. De parketvloer voegt een warme en huiselijke sfeer toe aan de ruimte, waarbij de slaaphoek naadloos opgaat in het geheel. Naast de slaaphoek vind je een ruimebadkamer, compleet met douche, hangtoilet, aansluiting voor een wasmachine en een wastafel

De aparte keuken is eenvoudig maar functioneel ingericht en profiteert ook van het weidse uitzicht en de overvloed aan natuurlijk licht.
Voor extra gemak beschikt de studio over een aparte kelderberging en is er een fietsenstalling beschikbaar.

Na een grondige opruim en poetsbeurt wordt deze flat jouw ideale woon- of verhuurkans in Antwerpen.
Of je nu op zoek bent naar een slimme belegging, een pied-à-terre in de stad of een comfortabele verblijfplaats voor een student, deze studio biedt tal van mogelijkheden.
Mis deze unieke kans niet om te wonen of te investeren op een van de meest gewilde locaties in Antwerpen!

Neem contact op