Studio te koop

135000€

18 vierkante meters

Immoweb code : 11346815
Immoweb code : 11346815

Overzicht

1 badkamer
18 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Studentenkamer op Campus Eilandje te Antwerpen

Studentenkamer op Campus Eilandje te Antwerpen

Ligging: Campus Eilandje ligt in het kloppende hart van Antwerpen: tussen Park Spoor Noord, het Eilandje en de historische binnenstad. Op wandelafstand van alle grote campussen, winkels en terrasjes, openbaar vervoer, ... . Met de heraanleg van de Tunnelplaats hebben de studenten bovendien een groene wandel- en fietszone voor de deur.

Omschrijving: Al jaren op rij is Antwerpen de snelst groeiende studentenstad van Vlaanderen. Sinds 2005 is het aantal studenten er met 55% gestegen, tegenover slechts 29% in de andere Vlaamse steden. Dit maakt het bijgevolg zeer interessant als investeerder of als ouders waarvan de kinderen binnenkort gaan studeren. Campus Eilandje is een modern complex met een residentiële mix van studentenkamers, commerciële ruimtes, appartementen, hotel en ondergrondse parking, fietsenstalling en bergingen.
De studentenkamer is gelegen op de tweede verdieping en maakt deel uit van de 144 studentenkamers binnen het gebouw. Op elk verdiep is er een gemeenschappelijke keuken met buitenruimte en is er een wasruimte. De kamer is momenteel verhuurd en volledig ingericht met kleerkast, hoogslaper en bureau. Verder beschikt deze over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.
Een aanrader!

Extra's:
- E-peil 54
- Fietsenstalling
- CV op aardgas

Bent u op zoek naar een studentenkamer of ander vastgoed te koop in Antwerpen? Of wenst u een gratis schatting van uw eige

Neem contact op