Studio te koop

129000€

1 slaapkamer 29 vierkante meters

Immoweb code : 11346442
Immoweb code : 11346442

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
29 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Recent gerenoveerde studio in Antwerpen

Recent gerenoveerde studio vlakbij het Stadspark
Of je nu op zoek bent naar een instapklare studio voor je kotstudent, een Airbnb in hartje Antwerpen om te verhuren, of om zelf in te trekken, dit is ‘m! De absolute toplocatie vlakbij het Stadspark en het openbaar vervoer krijg je er zo bij.
In een verzorgd gebouw met 7 verdiepingen, vind je hier op het vierde deze tiptop gerenoveerde studio, waar je met de lift - of de trap - heen kunt. Je stapt er binnen in de hal, waar je plaats hebt voor een kapstok en een schoenenkast, bijvoorbeeld. De hal loopt door in de open leefruimte, waar je meteen voelt hoe licht en ruim het hier is, dankzij de mooie, doorlopende laminaatvloer en de grote ramen vooraan. Je hebt hier plaats voor een (zetel)bed én een tafel, van waaruit je kijkt op de kruinen van de bomen voor de deur.
De open leefkeuken bevindt zich in het midden, en heeft een moderne, stoere look met z’n laminaat frontjes, grijze werkblad en zwarte schabben met een industriële touch. Je hebt hier een makkelijk schoon te maken inductievuur, inox dampkap, spoelbak, oven en enkele kastjes. Naast de keuken heb je nog plaats om een koelkast te zetten.
De aparte, verzorgde badkamer bevindt zich vooraan, en heeft een ligbad, een toilet, een lavabo met meubel en spiegelkast en aansluiting voor je wasmachine en droogkast.
Voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12573/

Neem contact op