Studio te koop

249900€

1 slaapkamer 56 vierkante meters

Immoweb code : 11320511
Immoweb code : 11320511

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
56 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 17

Omschrijving

Exclusieve design studio met haven uitzicht in Antwerpen

Gelegen in de trendy wijk Park Spoor Noord en het bruisende t’ Eilandje, biedt deze studio op de 17de verdieping van residentie De Lichttoren een unieke kans om stedelijk en duurzaam te wonen. Deze nieuwbouw design studio van circa 52 m² met panoramisch 360° uitzicht op de haven en de Antwerpse skyline in het recent heraangelegde Park Spoor Noord.

Vormgegeven volgens het innovatieve Japanse tiny living concept, dat elke vierkante meter optimaal benut. Het uitklapbare bed transformeert snel tot een comfortabele zetel, waardoor de ruimte multifunctioneel en flexibel blijft. Een unicum op deze locatie.
Gelegen bij AP campus Spoor Noord, allerlei winkels, ZNA Cadix ziekenhuis en verscheidene bus- en tramlijnen. Op wandelafstand van de Rooseveltplaats en het stadscentrum. Ideaal voor professionals en studenten die streven naar een balans tussen stedelijk, stijlvol wonen.

Het luxe interieur met kamerhoge ramen en een ArcLinea keuken met hoogwaardige apparatuur weerspiegelt hedendaagse luxe. De studio heeft een toilet, 6m² kelderberging, en inbouwruimte voor wasmachine en droogkast. Er is ook een 4m² terras om van de stad te genieten.

Vraagprijs: ‚¬249.900 EUR, .
Verder bieden we een optie tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats voor ‚¬32.500 EUR.

Voor interesse of meer informatie: contacteer 0478510715

Neem contact op