Studio te koop

* 114780€

26 vierkante meters

Immoweb code : 11046994
Immoweb code : 11046994
*exclusief belastingen

Overzicht

26 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruime studio met erfpacht op de ULB Campus

Ruim studio-appartement met erfpacht op de Universitaire Campus van de ULB - Ideaal voor studenten of investeerders.

Op zoek naar een unieke studentenwoning? We hebben het genoegen je dit studio-appartement van 26 m² voor te stellen, met een charmant terras van 1 m², gelegen in vleugel twee van het complex "Campus Irena V" op de universitaire site van de Université Libre de Bruxelles, Triomflaan 151 in Elsene.

Belangrijkste kenmerken:

Erfpacht: Deze studio is gelegen op een terrein dat onderworpen is aan een erfpachtcontract, wat betekent dat je van deze woning kunt genieten tot het erfpachtcontract afloopt (gepland voor februari 2090).

Indeling: De studio is ontworpen met jouw comfort in het achterhoofd, met een gecombineerde woon- en slaapruimte, een klein terras met uitzicht op het terrein van het complex, een open inbouwkeuken en een doucheruimte met toilet en wastafel.

Elektriciteit conform: De studio voldoet aan de huidige elektrische normen, waardoor uw veiligheid en comfort gegarandeerd zijn.

Energieklasse PEB E.

Deze studio biedt een uitzonderlijke kans voor studenten die binnen de universitaire gemeenschap van de ULB willen wonen, met een erfpacht die stabiliteit op lange termijn biedt. Het is ook een ideale investering om je geld met een gerust hart in te steken, dankzij de Pool Solidaire.


Voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen, neem nu contact met ons op via 02 209 1070.

Neem contact op