Studio te koop

279000€

1 slaapkamer 30 vierkante meters

Immoweb code : 11286249
Immoweb code : 11286249

Overzicht

1 slaapkamer
30 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 9

Omschrijving

Studio met grote terrassen op de zeedijk!

Deze studio is een ware parel voor mensen die houden van een prachtig uitzicht! Met zijn 2 terrassen ben je altijd zeker van zon. Het ene terras gericht naar het noorden met prachtig zicht over de zeedijk én de Noordzee, het tweede gericht naar het zuiden, met uitzicht op de nieuwe moderne building van Knokke-Heist en de haven van Zeebrugge.

Bij binnenkomst van de appartementsblok neemt u de lift naar de 8ste verdieping, nadien neemt u nog een draaitrap om bij het appartement op de 9de verdieping te komen. Bij binnenkomst vindt u links de lichtrijke woonruimte met ingebouwde keuken met elektrische toestellen (combi microgolfoven, koelkast, elektrische fornuis & dampkap). Deze ruimte geeft een mooi uitzicht op het terras.
Via de gang kan u doorwandelen naar de aparte toiletruimte die is uitgerust met een lavabo, hangtoilet en 50l boiler. Daarnaast vindt u de slaapkamer die beschikt over een uitschuifbaar bed met opbergruimte, een badkamermeubel met lavabo en een aparte regendouche (beiden recent vernieuwd).
Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot het tweede terras dat zuidelijk gericht is. Ook hier is het heerlijk vertoeven! Voldoende ruimte voor 2 ligstoelen, een parasol én aperotafeltje.
Appartement beschikt over een berging in de kelderruimte, ideale plaats voor het opbergen van fietsen of strandmateriaal.

Recente vernieuwingen: Isolatie dak, isolatie terrassen, nieuwe balustrades en elektrische installatie.

OPTIONEEL: Garage op 950m wandelen te koop (3x5m)

Neem contact op