Studio te koop

199000€

38 vierkante meters

Immoweb code : 11307291
Immoweb code : 11307291

Overzicht

1 badkamer
38 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Studio aan zee: jouw ideale plekje te Koksijde

Ontdek uw droomstudio met slaaphoek aan de prachtige kust van Koksijde, waar de zeegezichten en beschermde duinen uw dagelijkse panorama vormen. Deze charmante studio biedt niet alleen een adembenemend uitzicht op zee, maar ook een slim ontworpen indeling die functionaliteit en comfort combineert.

De open keuken in de woonkamer is uitgerust met een kookplaat, magnetron en koelkast met diepvriesvak. De woonkamer beschikt tevens over een uittrekzetel, waardoor extra gasten comfortabel kunnen worden ondergebracht.
Verder is het appartement smaakvol ingericht, waardoor het direct klaar is om in te trekken of om als investeringsmogelijkheid te worden gebruikt, met goede verhuurrendementen. (aantoonbaar)
De badkamer is voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid, enkele lavabo en toilet, waardoor u kunt ontspannen na een dagje aan het strand.

Geniet van de avonden op het gezellige terras terwijl u de prachtige zonsondergang bewondert, een perfecte setting voor ontspanning en vermaak. Deze studio biedt niet alleen een thuis weg van huis, maar ook een kans om te genieten van de rustgevende levensstijl aan de Belgische kust.

Neem contact op