Studio te koop

159000€

32 vierkante meters

Immoweb code : 11322823
Immoweb code : 11322823

Overzicht

1 badkamer
32 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Gemeubelde, recent gerenoveerde studio

De studio bevindt zich in residentie Tampico op amper 1 minuut wandelen van het strand en de duinen van Koksijde. Vlakbij treffen we het beschermde natuurreservaat De Schipgatduinen dat zich uitstekend leent voor een wandeling in de vrije natuur. Voor de dichtstbijzijnde tramhalte moet men amper 300m wandelen en ook het centrum van Koksijde is vlakbij, op slechts 800m.

Doordat de studio zich aan de achterzijde van het gebouw bevindt, is er binnen niets waar te nemen van de drukte op straat / op het strand. De perfecte plaats om helemaal tot rust te komen met andere woorden.

De studio werd in 2021 volledig gerenoveerd met oog voor kwaliteit en afwerking. In datzelfde jaar werd de studio ingericht met een vast bed, rekening houdend met voldoende verduistering en privacy die zorgen voor een perfecte nachtrust.

Er bevindt zich geen lift in het gebouw en de voorgevel werd recent gerestaureerd, waardoor de jaarlijkse kosten zeer beperkt blijven. Zo bedraagt de syndicuskost gemiddeld 750 EUR per jaar.

GEEN IMMO
We hebben ervoor gekozen om geen beroep te doen op een vastgoedmakelaar.

Neem contact op