Studio te koop

235000€

1 slaapkamer 38 vierkante meters

Immoweb code : 10674878
Immoweb code : 10674878

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
38 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Flat/studio

Trevi La Propriété stelt u een prachtige studio voor, gelegen op de dijk, met een adembenemend uitzicht op zee. Maak u klaar om betoverd te worden door het buitengewone comfort en de uitzonderlijke helderheid van dit pand.
Ideaal gelegen op de eerste verdieping van een gebouw met een lift, is deze studio de perfecte plek om te genieten van de schoonheid van de Belgische kust. Met een oppervlakte van 38 m² biedt deze zorgvuldig ingerichte ruimte een ideale leefomgeving voor liefhebbers van de zee.
Naast zijn interne troeven wordt deze studio ook geleverd met een ruime kelder, ideaal voor het opbergen van uw persoonlijke spullen of stranduitrusting. En dat is nog niet alles! Een zeldzame en waardevolle eigenschap van deze woning is de privégarage, gelegen onder de dijk op een beveiligde locatie, op slechts 100 meter van het gebouw.
De gevraagde prijs voor deze studio bedraagt 235.000 euro, tenzij er een hoger bod wordt gedaan. Mis deze buitengewone kans niet om uw eigen stukje paradijs aan zee te bezitten. Neem nu contact met ons op om een bezoek te plannen en grijp deze gelegenheid voordat het te laat is.

Neem contact op