Studio te koop

245000€

1 slaapkamer 44 vierkante meters

Immoweb code : 11370092
Immoweb code : 11370092

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
44 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Toplocatie appartement in Leuven

Dit gezellige en modern ingerichte appartement bevindt zich in een levendige buurt van Leuven. Het appartement, gelegen op de bovenste verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex, biedt een fraai uitzicht en moderne leefruimtes. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 44m², dat slim is ingedeeld om de beschikbare ruimte optimaal te benutten.

De woning bevat één slaapkamer dat sfeervol is ingericht en voldoende ruimte biedt voor een groot bed en aanvullende opbergmogelijkheden. De badkamer is praktisch ingericht met een douche, toilet en wastafel met onderkast, uitgevoerd in een klassieke zwart-witte kleurstelling.

De open woonkamer profiteert van natuurlijk licht en is direct verbonden met een keuken die functioneel is uitgerust met moderne apparatuur en voldoende opbergruimte. De houten accenten zorgen voor warmte en een huiselijke sfeer, waardoor dit de ideale ruimte is voor zowel ontspanning als sociale activiteiten. Let op de stijlvolle keukenachterwand met unieke tegels die een visueel hoogtepunt vormen.

Dit appartement is gelegen in een gebied met voldoende parkeergelegenheid, het is dan ook bijzonder geschikt voor mensen die graag in de ring van Leuven willen wonen.
Contacteer Arthur van Gilles vastgoed voor meer informatie. +32 471 49 74 96

Neem contact op