Studio te koop

289000€

1 slaapkamer 25 vierkante meters

Immoweb code : 11410044
Immoweb code : 11410044

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
25 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Luxe studio's in hartje Leuven - Residentie HANNAH

Ontdek Residentie HANNAH aan de Lepelstraat in Leuven. Dit unieke project biedt 23 hoogwaardig afgewerkte luxe-studentenkamers en 4 luxe-studio’s op een bijzonder strategische toplocatie, wat een stabiele investering met onmiddellijk rendement garandeert. De studio's beschikken niet alleen over een eigen moderne badkamer (toilet, lavabo en douche), maar ook over een eigen keuken. De kamers zijn bovendien allemaal standaard bemeubeld (bed, kleerkast, bureau, bureaustoel).

De studio's hebben een oppervlakte die varieert tussen 25 en 29 m², met en zonder eigen terras.

Residentie HANNAH is een echte parel in hartje Leuven, centraal gelegen binnen de ring en dichtbij de voornaamste faculteiten. Bovendien is de historische binnenstad, met de beroemde Oude Markt, op slechts 10 min wandelen verwijderd van de residentie.

De residentie is volledig vernieuwd en voldoet aan de laatste energienormering, wat zowel comfort als duurzaamheid verzekert. Elke unit is voorzien van moderne faciliteiten zoals een krachtige WIFI-netwerkinstallatie en een videofoon. Bewoners kunnen het gebouw eenvoudig betreden via een code. Daarnaast beschikt Residentie HANNAH over een gezellige binnenkoer en een volledig uitgeruste gemeenschappelijke keuken, wat bijdraagt aan het gemeenschapsgevoel en het woongenot.

Het hoog niveau van comfort en luxe en de ongeëvenaarde ligging in Leuven, maken van dit project de ideale keuze voor zowel studenten als investeerders die op zoek zijn naa...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op