Studio te koop

145000€

1 slaapkamer 37 vierkante meters

Immoweb code : 11029589
Immoweb code : 11029589

Overzicht

1 slaapkamer
37 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Zekere en Rendabele Investering: Gegarandeerde Huur in Assi…

Ontdek een slimme investeringsmogelijkheid in Residentie Belle Epoque, gebouwd in 2012, gelegen in het charmante Oudergem, te midden van een groene omgeving en op korte afstand van het bruisende centrum van Brussel. Deze assistentiewoning op de 4e verdieping biedt niet alleen een aantrekkelijke rentabiliteit van 4%, maar ook een huurgarantie. Met een oppervlakte van 37m² omvat de studio een comfortabele leefruimte met een aparte slaaphoek, een moderne badkamer met douche en toilet, een terras en een volledig uitgeruste keuken.

Oudergem is een vredige gemeente met diverse mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. In de directe omgeving van de residentie bevinden zich bossen, parken, een cultureel centrum en een scala aan restaurants. Het nabijgelegen Zoniënwoud versterkt nog meer het groene karakter van Oudergem. Wat betreft openbaar vervoer, ligt bushalte 34 recht voor de residentie, en het metrostation Hankar bevindt zich op slechts 100 meter afstand.

Profiteer van deze unieke kans voor een solide investering in een groeiende omgeving. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en ontdek de voordelen van Residentie Belle Epoque!
Diverse kenmerken: Gegarandeerde maandelijkse huur van circa €550, erfpacht (jaarlijkse erfpachtvergoeding €1153,47), Onroerende voorheffing €975,00, Syndicuskosten: €160/trimester, verwarming op elektriciteit, elektriciteit conform, EPC E, videofoon, aanwezige lift, kelder nr. 31, aparte water- en elektriciteitsmeters in de woning, gemee…

Neem contact op