Studio te koop

94000€

40 vierkante meters

Immoweb code : 11337520
Immoweb code : 11337520

Overzicht

40 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gunstig gelegen gelijkvloers pand in het centrum van Rumst, heden ingericht en verhuurd als studio, maar ook te gebruiken als kantoorruimte.

De ruimte zelf bestaat uit een woonkamer/slaapkamer met een afzonderlijk toilet en een keuken met wasruimte. Er is een klein terras aanwezig en er is ook een kelder voorzien. Het geheel maakt deel uit van een kleine opbrengsteigendom, bestaande uit slechts 4 entiteiten en 4 garages.

Kortom: deze eigendom is ideaal voor ofwel alleenstaanden, ofwel voor investeerders om het geheel verder te verhuren. Er is momenteel een huurcontract van korte duur actief, het huidige nettorendement bedraagt maar liefst 4%.

Pandenjagers is een transparant vastgoedkantoor: de koper dient rekening te houden met een bijkomstige kost van 5.000 euro inclusief BTW voor de commissie van de makelaar. Zo kent u als koper duidelijk de werkelijke waarde van het onroerend goed en de kostprijs van de diensten. Dit verschilt van traditionele makelaars die hun commissie verbergen in een te hoge verkoopprijs.

Renovatieplicht: binnen de 5 jaar moet het EPC naar label D of beter gebracht worden.

Contacteer ons voor een bezoek via 0472.372.844 of [email protected].

Neem contact op