Studio te koop

179000€

1 slaapkamer 31 vierkante meters

Immoweb code : 11312759
Immoweb code : 11312759

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
31 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Colignon/Sint-Maria - Karaktervol gebouw - Gerenoveerd (2023

Gelegen nabij het Colignonplein en de Koninklijke Sint-Mariakerk, beschikt dit karakteristieke gebouw, voorheen een herenhuis herzien in Beaux-Arts stijl, over een elegante koetspoort. Het vastgoedcomplex omvat acht eenheden, waaronder een kantoor, een huis met tuin aan de achterzijde, twee appartementen met één slaapkamer en vier studio's.

De woningen zijn zorgvuldig gerenoveerd met kwaliteitsmaterialen zoals halfmassief eikenhout voor de vloeren en zeer goed uitgeruste keukens in notenhout. Elke eenheid geniet van veel natuurlijk licht en is uitgerust met een eigen gasboiler en aparte meters voor gas, water en elektriciteit, wat helpt om de gemeenschappelijke kosten laag te houden.

Dit studio-appartement, gelegen op de derde verdieping rechts, bestaat uit een slaapkamer met een moderne doucheruimte, een apart toilet, een woon/eetkamer met een uitgeruste open keuken. Het omvat ook een kelder waar alle aansluitingen voorzien zijn om een wasruimte te installeren.

De ruime entree met koetspoort vergemakkelijkt het stallen van fietsen.

Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, gelieve contact op te nemen met Mahssa op 0485403051 of maak direct een afspraak via deze link: https://calendly.com/d/cky3-dsc-k9x/rogier-215-studios-et-appartements
***Deze beschrijving is indicatief en informatief en niet contractueel.***

Neem contact op