Triplex te koop

495000€

3 slaapkamers 132 vierkante meters

Immoweb code : 11263860
Immoweb code : 11263860

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
132 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Unieke triplex (132 m²) met drie slaapkamers in hartje Antwe

Unieke triplex (132 m²) met drie slaapkamers in hartje Antwerpen

Locatie: Deze instapklare triplex staat te koop in de Saucierstraat, vlakbij de Kaaien. De Grote Markt, de Groenplaats en de Meir zijn op wandelafstand verwijderd. In de nabije omgeving zijn er talrijke winkels, hippe restaurants en cafeetjes, scholen en openbaar vervoer.

Omschrijving: In de Saucierstraat in het historisch centrum van Antwerpen staat deze unieke triplex te koop. De goed onderhouden triplex, met prachtige parketvloer, is gelegen vanaf de tweede verdieping (lift aanwezig). Het appartement kent drie ruime slaapkamers met ensuite badkamers. Alle badkamers zijn voorzien van douche en/ of bad, wastafel en toilet. De kleurrijke keuken en de leefruimte met veel natuurlijk lichtinval zijn gelegen op de middelste verdieping. De moderne keuken is voorzien van alle comfort met kwalitatieve materialen en toestellen.
Verder is er een ruime dressing, een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, een gastentoilet en een gemeenschappelijke fietsenstalling.


Bijzonderheden:
- Gelegen in het historisch stadscentrum
- Drie slaapkamers en drie badkamers
- Ideaal voor verhuur via airbnb
- Gemeenschappelijke fietsenstalling
- EPC: 347 kWh/ (m² jaar)
- Bruikbare vloeroppervlakte: 132 m² cfr. EPC Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op