Triplex te koop

649000€

3 slaapkamers 222 vierkante meters

Immoweb code : 11334028
Immoweb code : 11334028

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
222 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Unieke gerenoveerde triplex nabij 't Zuid (222m2)

Unieke gerenoveerde triplex (222 m²) met gevoel van ruimte nabij 't Zuid

Ligging: Deze architecturale parel is gelegen in een prachtige residentie op de alom bekende Mechelsesteenweg. Een uiterst gunstige ligging nabij 't Zuid, de Leien en andere belangrijke invalswegen.

Beschrijving: De triplex is ontworpen naar de artistieke hand van architect Vincent Van Duysen en werd in 2010 volledig gerenoveerd. Het appartement is gelegen aan de achterkant van het gebouw, waardoor men kan genieten van alle rust.
We betreden de triplex via de inkomhal voorzien van toilet en berging. Via de trap komen we op de ruime, eerste verdieping, momenteel ingericht als bureau, maar hier kan een mooie en ruime slaapkamer van gemaakt worden. De goederenlift achteraan is nog een authentiek element van de vroegere pianofabriek. Hier zitten de leidingen waardoor een extra badkamer hier een optie kan zijn.
Op de tweede verdieping situeert zich een hypergeïnstalleerde keuken, voorzien van alle comfort en uitrusting. Deze verdieping beschikt daarbovenop nog over een inpandig, zonovergoten terras. Via de trap komen we vervolgens op de derde verdieping. Hier treffen we twee ruime slaapkamers aan. De badkamer heeft een sublieme look en is geïnstalleerd met inloopdouche en lavabo. Hier bestaat er vervolgens nog de mogelijkheid om met een draaitrap toegang te creëren tot het dakterras. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eige

Neem contact op