Triplex te koop

3950000€

4 slaapkamers 700 vierkante meters

Immoweb code : 11288694
Immoweb code : 11288694

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
700 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Uitzonderlijk appartement met binnenzwembad

Dit luxueuze appartement van 700 m² is ideaal gelegen in een prachtig Hôtel de Maître uit 1895 en is volledig gerenoveerd.
Achter een koetsdeur bevindt zich de prachtige hoofdingang van het appartement. Een elegante hal met een prachtige trap leidt naar de ontvangstruimten op de begane grond, bestaande uit een studeerkamer met decoratieve open haard, een grote en prestigieuze open woonkamer met massief houten parketvloeren die kan worden ingericht als een dubbele zitkamer of als een zit- en eetkamer met marmeren open haarden. Een hal geeft toegang tot een terras aan de achterzijde en een trap naar de benedenverdieping, bekroond door een glazen dak.
Een ruime Bulthaup keuken, opmerkelijk goed uitgerust met een eettafel en een wijnkelder met temperatuurregeling. Twee pantries, waarvan één met een afgesloten wasruimte. Een hal met diensttrap leidt naar een slaapkamer, een badkamer met bad en een apart toilet.
Een galerij leidt naar een Zen-ruimte met een binnenzwembad, mozaïek hammam en toegang tot een klein tuinterras van 25m².
Op de bovenverdieping leidt een elegante hal met een prachtige bibliotheek naar drie slaapkamers, elk met een kleedkamer en een complete badkamer. De hoofdslaapkamer heeft een uitzonderlijke badkamer in oranjerood marmer van Verona.
Een garage voor drie auto's vervolledigt deze prestigieuze flat. PEB D+

Neem contact op