Triplex te koop

529000€

3 slaapkamers 222 vierkante meters

Immoweb code : 11404599
Immoweb code : 11404599

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
222 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Triplex appartement op uitzonderlijke ligging

Dit schitterende appartement bevindt zich op een uitzonderlijke locatie in het hart van Lier, aan de schilderachtige oever van de Nete en in de nabijheid van het historische Spui. Dit bijzondere pand strekt zich uit over de eerste, tweede en dakverdieping van een statig gebouw en biedt een perfecte combinatie van luxe, ruimte en natuurlijke lichtinval.
Bij binnenkomst via de gemeenschappelijke, prachtig afgewerkte hal, krijgt u toegang tot zowel het appartement als de privatieve garage. Op de eerste verdieping vindt u een ruime living met een indrukwekkende open mezzanine, die een visuele verbinding met de tweede verdieping creëert en de ruimte een unieke, open uitstraling geeft. Aansluitend bevindt zich een aparte bureauruimte, ideaal voor thuiswerk of studeren, en een volledig uitgeruste keuken. De keuken grenst aan een royaal, oostelijk georiënteerd terras waar u kunt genieten van de ochtendzon.
De tweede verdieping herbergt twee comfortabele slaapkamers en een moderne badkamer, perfect voor een gezin of gasten. Via een vaste trap bereikt u de derde verdieping, waar een derde, ruime slaapkamer en een tweede, compacte badkamer zijn gesitueerd. Alle kamers in dit appartement baden in het licht dankzij de gunstige oriëntatie van de drie gevels op het oosten, zuiden en westen.
Het gebouw zelf straalt een statige elegantie uit, met een fraaie architectuur die perfect past bij de groene en waterrijke omgeving. De unieke ligging biedt een oase van rust en natuur, terwijl het brui

Neem contact op