Triplex te koop

235000€

3 slaapkamers 108 vierkante meters

Immoweb code : 11263802
Immoweb code : 11263802

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
108 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1
Virtueel bezoek

Omschrijving

Gerenoveerd triplexappartement (108m²) met 3 slpk in centrum

Ben je op zoek naar een triplexappartement met 3 slaapkamers en een aangenaam terras op een toplocatie in centrum Ninove? Gevonden!

Op wandelafstand van het station en openbaar vervoer, met een goede verbinding naar invalswegen, vinden we dit gerenoveerd appartement in hartje Ninove. Dankzij zijn centrale ligging bevinden zich verschillende parkeermogelijkheden, winkels, horeca en scholen binnen handbereik. Het appartement strekt zich uit van de eerste, tot derde verdieping van een kleinschalig gebouw van 4 entiteiten. Naast zijn charmante, authentieke elementen beschikt dit appartement over een gunstig EPC-label (hoogrendementsbeglazing met ventilatiesysteem, vloerwarming, gascondensatieketel...), conforme elektrische keuring en eenaangenaam terras met ZW-oriëntatie. Bovendien zijn er geen gemeenschappelijke kosten!

Indeling: Dankzij de eiken balken geniet de grote leefruimte (33m²) met zijn geïnstalleerd keuken (Siemens toestellen) van een gezellig en huiselijk gevoel. Door de grote raampartijen beschik je doorheen de volledige dag over natuurlijke lichtinval. Verder vinden nog een apart toilet en de wasplaats met extra bergruimte (11m²) dat toegang geeft tot het zonnig terras. Op de bovenverdieping (+2) vinden we 2 slaapkamers (12m² & 11m²) waarvan 1 met dressing en de badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en een extra toilet. Onder het dak (+3) bereiken we de 3e slaapkamer (19m²). Kelderberging (6m²) inclusief!
Video: 'virtueel bezoek'

Neem contact op