Triplex te koop

299000€

3 slaapkamers 155 vierkante meters

Immoweb code : 11410848
Immoweb code : 11410848

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
155 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Triplex Appartement centrum Vilvoorde, 3slpk en 2 badkamers

Bent u op zoek naar een uitzonderlijk woonst in het bruisende centrum van Vilvoorde? Dit prachtige triplex appartement biedt u de perfecte mix van comfort, luxe en een schitterende locatie.

Slechts 300 meter van het station ligt dit appartement, ideaal voor pendelaars en reizigers. Vanuit de woning heeft u een adembenemend uitzicht op het pittoreske Hanssenspark. Met drie ruime slaapkamers is dit appartement perfect voor gezinnen of als werkruimte. De twee moderne badkamers zijn voorzien u van comfort.

De royale woonoppervlakte is verdeeld over drie verdiepingen. Op de eerste verdieping vindt u een riante woonkamer met veel natuurlijke lichtinval en een zeer grote eetkamer met ernaast de ruime keuken met zicht op het Hanssenspark, ideaal voor gezellige avonden met vrienden en familie. De tweede verdieping biedt twee ruime slaapkamers en een kamer dat om gevormd kan worden tot keuken of extra badkamer. De derde verdieping herbergt een prachtige ruime kamer met een eigen badkamer

Het appartement biedt veel bergruimte. Het is energiezuinig met een EPC-label C en dus geen renovatieplicht. Daarnaast bevindt u zich nabij diverse winkels, restaurants en andere voorzieningen, waardoor dit appartement talloze mogelijkheden biedt: van een comfortabele gezinswoning tot een stijlvolle plek om te werken en te wonen.

De ligging in het centrum van Vilvoorde, gecombineerd met het mooie uitzicht, maken dit tot een unieke kans.

Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact op met

Neem contact op