Uitzonderlijk vastgoed te huur

1795€ per maand

2 slaapkamers 199 vierkante meters

Immoweb code : 11329264
Immoweb code : 11329264

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
199 vierkante meters bewoonbare ruimte
293 vierkante meters grond

Omschrijving

Energieneutrale luxewoonst met 2 slpks aan de rand van he...

Onwerkelijk… dat is waarschijnlijk het eerste woord dat je binnenspringt bij je bezoek aan deze woonst. Hier wordt je even stil van, volledig in balans met de omgeving… aan het einde van de straat ligt het mooie Broekbos… Eveneens op wandelafstand van het centrum van Kontich-Kazerne met supermarkt. Uniek toch ?

Deze woning is een echte architecturale parel waar het maatwerk en de inrichting van elke kamer sterk doordacht werd zodat comfortabel en relax wonen centraal staat.

We betreden de woonst via de inkomhal en worden meteen uitgenodigd om de mooi ingerichte keuken met aansluitend woonkamer met veel lichtinval te ontdekken.

We kiezen er eerst voor om samen via het terras de mooi aangelegde zuid-zuid-west geöriënteerde tuin te bekijken. Je voelt hier de zen-rust die je zal ervaren als je hier in de zomer geniet van het stralend zonnetje…

Tijd toch om even de woning verder te verkennen…. We nemen de trap naar de sousterrain verdieping waar we via de bureau aan de eerste slaapkamer komen met aangrenzende badkamer en vooraan nog een technische ruimte.

De tweede kamer bevindt zich helemaal op de bovenste verdieping met een gezellig eigen terrasje om ’s morgens te genieten van de zingende vogeltjes. Ensuite ligt de dressing en mooie stijlvolle badkamer met zonnetunnels.

Snel zijn is hier de boodschap !

EPC : Label A
Waterinfo : P-Score = A, G-Score = A

de Huisleverancier : Persoonlijk, voor iedereen Service, Kwaliteit en Vertrouwen !


...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op