Uitzonderlijk vastgoed te huur

4350€ + 100€ per maand

4 slaapkamers 280 vierkante meters

Immoweb code : 11400368
Immoweb code : 11400368

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
280 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Achterhuis vlakbij het Stefanieplein

Dit volledig gerenoveerde en exclusieve achterhuis met een 16 meter brede gevel en tuin biedt de rust van het platteland en ligt op minder dan 8 minuten lopen van het Stephanieplein.

Het huis was oorspronkelijk het atelier van een beroemde Belgische beeldhouwer en werd later omgebouwd tot dansschool. Dit is de eerste bewoning na uitgebreide renovaties met speciale aandacht voor energie-efficiëntie. Zo wordt het huis verwarmd door een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, zijn alle daken en muren geïsoleerd en zijn alle ramen voorzien van driedubbel glas.

Op de begane grond vind je de leefruimte van ongeveer 100 m2 en de semi-professionele keuken. Zowel de leefruimte als de keuken sluiten aan op het overdekte terras dat in de zomermaanden dienst doet als extra kamer. Op de mezzanine vind je de ouderslaapkamer verbonden met een marmeren badkamer met ligbad en douche. Op de benedenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers die ook kunnen worden gebruikt als fitnessruimte, inloopkasten en/of kantoorruimte met elk een raam dat uitkijkt op de groene tuin met twee badkamers.

Overige: Eerste bewoning na volledige renovatie, 2 parkeerplaatsen in privé autobox beschikbaar, high-end keuken uitgerust met Gaggenau nutsvoorzieningen (kookplaat, fornuis, afzuigkap, wijnkoeler en vaatwasser), beamer voor home cinema, aansluitingen voor high-end muzieksysteem, alarmsysteem, elektrische rolluiken.

Neem contact op