Huis te koop

870000€

3 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11393608
Immoweb code : 11393608

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
50 vierkante meters grond

Omschrijving

Architecturale parel in hartje Antwerpen

RICHTPRIJS 870.000 EUR.
House Linaza bevindt zich in het historische hart van Antwerpen, op een toplocatie in een van de oudste straten van de stad. Het gebouw weerspiegelt de eeuwenoude geschiedenis en het rijke erfgoed van Antwerpen, waardoor het een levendige herinnering vormt aan het glorieuze verleden van deze bruisende stad. De voortreffelijke locatie van het pand biedt niet alleen uitstekende toegang tot de beste voorzieningen, bezienswaardigheden en faciliteiten van de stad, maar garandeert ook een levensstijl van ongeëvenaard comfort en gemak.
Deze woning is zorgvuldig gerenoveerd met behoud van de authentieke sfeer, waarbij uitsluitend natuurlijke materialen zijn gebruikt en originele elementen zoals de tijdloze trap, rustieke touwen en houten plafondbalken zijn behouden.

Elke ruimte van het huis kenmerkt zich door een harmonieus kleurenpalet, met wanden bedekt met natuurlijk pleisterwerk en houten plankenvloeren, versterkt door donkere houten meubels en accenten. Deze perfecte combinatie creëert een sfeer van warmte, karakter en organische elegantie die door het hele huis heen voelbaar is.

Meer info kan u terugvinden op onze website https://www.engelvoelkers.com/nl/exposes/988347d2-5fce-52ac-8531-8c37c9cccb2f?bff=true

Neem contact op