Uitzonderlijk vastgoed te koop

1395000€

5 slaapkamers 310 vierkante meters

Immoweb code : 11312842
Immoweb code : 11312842

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
310 vierkante meters bewoonbare ruimte
180 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig herenhuis te koop op Arthur Goemaerelei

Dit historische huis, oorspronkelijk gebouwd in 1923, heeft onlangs een volledige renovatie ondergaan en is nu de perfecte mix van klassieke charme en moderne luxe.

Bij de renovatie werd het huis volledig gestript en vernieuwd, waarbij gebruik is gemaakt van de modernste technieken. Het huis werd volledig geïsoleerd en is uitgerust met een regenwaterput, een moderne sceptische put, zonnepanelen en een warmtepomp, waardoor het huis optimaal comfort biedt. Met een EPC A-label kunt u genieten van een milieuvriendelijke en kostenefficiënte levensstijl en voldoet u aan de energienormen van 2050.

Daarnaast straalt het herenhuis nog steeds de charme uit van zijn oorspronkelijke bouw, met prachtige details en een tijdloze uitstraling. De ruime kamers en hoge plafonds zorgen voor een gevoel van grandeur, terwijl de moderne faciliteiten zorgen voor comfort en gemak in het dagelijks leven.

Bovendien biedt de woning een prachtig uitzicht op groen aan de achterzijde, waardoor u kunt genieten van een rustige en ontspannen omgeving op het master-bedroom terras of in de tuin.

De locatie van de woning is ook ideaal. Gelegen in de begeerde Markgrave wijk, heeft u gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen die de stad te bieden heeft, zoals winkels, restaurants, parken en culturele bezienswaardigheden. Bovendien is het huis goed bereikbaar met het openbaar vervoer en zijn er voldoende parkeermogelijkheden.

Neem contact op