Uitzonderlijk vastgoed te koop

750000€

5 slaapkamers 181 vierkante meters

Immoweb code : 11406447
Immoweb code : 11406447

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
181 vierkante meters bewoonbare ruimte
6600 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Villa in de heuvels, buitengewoon zicht, absolute rust!

Wellimmo stelt u vandaag deze schitterende villa met 5 kamers voor, op de hoogtes van het pittoreske dorp Belvaux. Genesteld in een buitengewoon natuurlijk kader (landbouw- en bosgebied), biedt dit eigendom u een onmetelijk zicht en, dank aan een private toegang, waarborgt het u rust en intimiteit.
Het gebouw dat in de jaren 60 werd gebouwd uit kalksteen en nobele materialen, valt op door zijn architectuur. Het moet worden opgefrist, maar kan meteen bewoond worden en heeft een immens potentieel: de grote en lichte woonruimtes zijn ideaal voor de ontvangst van een gezin en vrienden. De ruime hal, als een kathedraal open tot in de nok, zal u niet onberoerd laten, van zodra u de deur opent geeft hij de sfeer van het gebouw weer… De salon van meer dan 30 m² met zijn schoorsteen en zijn grote ramen biedt u een spectaculair zicht. De ruimtes werden bedacht om zowel comfort als functionaliteit te bieden.
De vijf kamers, waarvan één master-suite, bieden comfortabele en lichtvolle ruimtes, perfect om famillie en vrienden onderdak te bieden.
Buiten is de tuin een echte aanwinst. Ideaal voor wie houdt van natuur en rust: de ruimte is perfect voor momenten van ontspanning, ver van de drukte van het verkeer…. Hier kan u eindelijk de stilte weer horen!
Laat deze buitenkans niet aan u voorbij gaan. Neem vandaag nog contact met ons op een bezoek te organiseren en laat u verleiden door de charme en het potentieel van deze villa in Belvaux.

Neem contact op