Uitzonderlijk vastgoed te koop

1849000€

5 slaapkamers 590 vierkante meters

Immoweb code : 11205154
Immoweb code : 11205154

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
590 vierkante meters bewoonbare ruimte
14320 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Prachtige langgevelhoeve op perceel van 1,4 hectare.

Ontdek deze unieke, prachtige langgevelhoeve op een exclusieve locatie en laat je omringen door de natuur !

Als je de inkomhal met vestiairekast betreedt, overvalt je meteen het gevoel van rust, luxe en oog voor detail. De riante hal met gastentoilet leidt je via de smeedijzeren deur naar een gezellig salon met een prachtig zicht op de terrassen en de tuin.
Een eetkamer met open keuken sluit op een a-typische manier aan bij de woonkamer. Zo werd een unieke overgang gecreëerd door een maatkast met geïntegreerde haard en tv-meubel (met muziekaansluiting).
Het geheel sluit naadloos aan met de ingerichte keuken (composieten werkblad, Boretti 6-pits gasfornuis, dampkap, Amerikaanse koelkast). Alle leefruimtes hebben het prachtige tuinzicht !
Toegang tot een dubbele garage met automatische poorten, die eveneens dienst doet als (fietsen) berging met kasten en met toegang naar een kamer op de verdieping, welke nu functioneel is als schildersatelier.
Een extra multi-functionele ruimte, aansluitend met het salon, kan ingericht worden als bureau, speelhoek, bib, bar of tv-hoek .... deze komt uit op een overdekt terras met elektrische terrasverwarming.
Voor de volledige beschrijving, surf naar immoid.be. (https://immoid.be/nl/te-koop/detail/1709385/prachtige-langgevelhoeve-op-perceel-van-14ha)
Een doorsteek naar de vleugel met de slaapkamers kan ook nog dienen als bureau of dressing.
Op het gelijkvloers is er de master-bed & bathroom met zi

Neem contact op