Uitzonderlijk vastgoed te koop

785000€

4 slaapkamers 330 vierkante meters

Immoweb code : 11200223
Immoweb code : 11200223

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
330 vierkante meters bewoonbare ruimte
341 vierkante meters grond

Omschrijving

Uitzonderlijke woonst + grote praktijk/kangoeroe ruimte

Stap binnen in deze prachtige oase van rust en luxe, gelegen in een rustige aangename buurt net buiten de stad en met de grootste groene parken van Antwerpen binnen de 2km van de woonst.(Rivierenhof/Boeckenbergpark/Boelaerpark) Mobiscore 8.8

Dit huis (inclusief aparte praktijk verdieping of kangoeroe-woning mogelijkheid) verwelkomt je met zijn stijlvolle en originele split-level architectuur, elegante interieur en overvloed aan natuurlijk licht.
Met een ruime garage + berging en oprit voor nog extra 2 wagens.
De benedenverdieping met wachtzaal of grote vestiaire kan dienst doen als grote aparte praktijkruimte of omgebouwd worden tot studio met aparte toeging naar de privé-verdiepingen.
Geniet van de ruime woonkamer met open eetkamer en de tuin die perfect is voor ontspanning en vermaak.
De lichtrijke en praktische keuken is een droom voor kookliefhebbers, met kwaliteitsvolle en recent vernieuwde apparatuur (incl wijnkoeling) en een eetbar voor gezellige diners. De ruime slaapkamers(4stuks) zijn comfortabel , ideaal voor een goede nachtrust.Om te ontspannen na een lange dag is er de badkamer met ligbad of de aparte douchekamer met toilet.
Buiten vind je een groot privéterras, ideaal voor zomerse barbecues en avondjes onder de sterren. De energie voor de woonst haal je uit de volledig met zonnenpanelen(54m²) bedekte dak.
Dit huis is een juweeltje dat wacht om ontdekt te worden. Maak van deze droom jouw realiteit en creëer onvergetelijke herinneringen in dit huis!

Neem contact op