Uitzonderlijk vastgoed te koop

480000€

3 slaapkamers 312 vierkante meters

Immoweb code : 11380406
Immoweb code : 11380406

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
312 vierkante meters bewoonbare ruimte
253 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle woning op een mooie locatie met een bewoonbare

Deze charmante woning gelegen in Bredene biedt een perfecte combinatie van historische klasse en moderne voorzieningen. Met een ruim bewoonbaar oppervlak van maar liefst 312m², beschikt dit huis over een royale inkomhal met veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. Vanuit de inkomhal is enerzijds doorgang naar de benedenverdieping die momenteel ingericht is als praktrijkruimte met toilet, berging en wasruime.
Er is een zeer lichtrijke woon- en eetkamer met kenmerkende hoge plafonds en de authentieke houten vloeren creëren een gevoel van grandeur en ruimtelijkheid in de woonkamer. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en een uitnodigende sfeer. Vanuit de woonkamer is het terras bereikbaar met doorgang naar de prachtige tuin. De tuin is zeer gezellig ingedeeld en geniet enorm veel privacy en rust.
Er is een vernieuwde keuken voorzien van alle toestellen en hedendaags comfort.
Via de traphal is de verdieping bereikbaar met 3 slaapkamers waarvan 2 zeer grote kamers en een derde kleinere kamer. Vaste trap naar de zolderverdieping die volledig ingericht is en makkelijk op te splitsen tot 2/3 extra slaapkamers, ook is op de zolderverdieping aansluiting voor water aanwezig.
Vooraan de woning is voldoende parkeergelegenheid en een open zicht.
De gevel van het huis past naadloos in de charmante uitstraling en de nabijheid van voorzieningen en de kust maakt de locatie ideaal.
Deze eigendom is een uitstekende kans voor diegenen die op zo

Neem contact op