Uitzonderlijk vastgoed te koop

735000€

3 slaapkamers 220 vierkante meters

Immoweb code : 11255786
Immoweb code : 11255786

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
220 vierkante meters bewoonbare ruimte
560 vierkante meters grond

Omschrijving

"Nieuw! Luxe en energiezuinige woning in de Heritage wijk

"Betreed de prachtige residentiële Heritage wijk in Sint-Andries en ontdek deze buitengewone energiezuinige woning op een ruim perceel van 560 m². Geniet van de rustige, maar strategische locatie van deze eigendom.

Open de imposante smeedijzeren deuren en stap binnen in de lichtrijke eetplaats, compleet met een gezellige open haard. Vanuit hier kom je in de hyper geïnstalleerde keuken, voorzien van hoogwaardige Miele toestellen. Aansluitend vind je de sfeervolle leefruimte, perfect om te ontspannen en te genieten van het huiselijke gevoel.

Op het gelijkvloers bevinden zich ook nog twee volwaardige slaapkamers, een gastentoilet, een badkamer met ligbad, dubbele lavabo en toilet, en een ruime garage.
De eerste verdieping biedt een derde volwaardige slaapkamer, een badkamer met douche, en een ruime zolderruimte.

Ontspan en geniet van de zon in de zuidoost gerichte tuin. Met twee opritten en een garage is er voldoende parkeergelegenheid voor jou en je gasten.

Deze instapklare, energiezuinige woning biedt alle comfort en kwaliteit die je zoekt, en dit alles op een uitstekende locatie. Bovendien zijn er zonnepanelen en een regenwaterput 1000L aanwezig, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van de woning. Het EPC-label van deze woning is B, wat aangeeft dat het energieverbruik efficiënt is.

Maak een afspraak voor een bezichtiging en laat je verleiden door de charme en kwaliteit van deze bijzondere woning. Bel vandaag nog!"

Neem contact op