Huis te koop

549000€

3 slaapkamers 450 vierkante meters

Immoweb code : 11401905
Immoweb code : 11401905

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
450 vierkante meters bewoonbare ruimte
1080 vierkante meters grond

Omschrijving

ST-GILLIS DENDERMONDE - Multifunctionele eigendom met loods

ST-GILLIS DENDERMONDE - Uitzonderlijke en multifunctionele eigendom met loods nabij stadscentrum en invalswegen.

Voormalig honden-en kattentrimsalon met pension waarvoor een exploitatievergunning lopende is. Ideaal voor degene die de activiteit wenst verder te zetten, waarbij deze onmiddellijk kan aanvangen met zijn activiteiten. De centrale ligging met in directe omgeving van E17, A12 en alle invalswegen maken dit een commerciële locatie. De woning met aanbouw en loods hebben nood aan nodige renovatie/opfrissingswerken, doch door zijn oppervlakte en mogelijkheden, een uitzonderlijke aanbieding. GEEN RENOVATIEPLICHT van toepassing op deze eigendom!

De eigendom omvat een ruime villa die voorzien werd op het gelijkvloers van een inkomhal met apart gastentoilet en vestiaire, ruime woonkamer met open keuken (volledig geïnstalleerd), berging, badkamer, bureau, veranda en hondentrimsalon. Het verdiep telt een overloop, toilet en drie slaapkamers. De aanbouw omvat een wasruimte en biedt verschillende bergruimtes met aansluitend een loods van circa 270m². Overigens treft het pand nog een onderhoudsvriendelijke buitenzone met zwembad, waterpartij en rechtstreeks toegankelijk via straat. Vooraan biedt de eigendom voldoende parkeergelegenheid.

De eigendom voor degene die huidige exploitatie wenst verder te zetten of op zoek is naar een woning met gekoppelde loods, is dit pand zeker een bezoek waard.
Info en bezoek via kantoor; 053/60.65.60
De vermelde prijs is een richtprijs. Na

Neem contact op