Uitzonderlijk vastgoed te koop

998000€

5 slaapkamers 337 vierkante meters

Immoweb code : 11365767
Immoweb code : 11365767

Overzicht

5 slaapkamers
5 badkamers
337 vierkante meters bewoonbare ruimte
3100 vierkante meters grond

Omschrijving

Uitzonderlijke villa in Grez-Doiceau

Immo People presenteert deze uitzonderlijke villa in een rustige woonwijk.

Bestaande uit :
Op de begane grond een ruime hal met directe toegang tot de speelkamer, woonkamer, keuken en toilet.
Een grote, volledig uitgeruste keuken met centraal eiland en ontbijthoek, met directe toegang tot de volledig uitgeruste bijkeuken.
De eetkamer met uitzicht over de visvijver en de tuin van 31 hectare, de leeshoek met glazen cassette en de ruime woonkamer met open haard.
Op de begane grond is ook een grote kamer die gebruikt kan worden als kantoor, met een aparte ingang en toilet. Ideaal voor zelfstandige professionals.
Toegang tot het studio-appartement is via dezelfde ingang.

Op de eerste verdieping is de grote master suite van 30 m2 met ingebouwde kasten en een doucheruimte met dubbele wastafel, toilet en inloopdouche. Een tweede slaapkamer van 28m2 met doucheruimte en wastafel. Een derde slaapkamer van 13m2, een badkamer met wastafel, wc en bad. Een vierde slaapkamer met een badkamer met wastafel, WC en bad.

Buiten is er een grote oprit van 45 m, 6 buitenparkeerplaatsen en 2 garages met automatische deuren. Uitgestrekte tuin op 31 are grond. Ruim arduinen terras en overdekt terras van 35m2.

Technische kenmerken :
PEB B, 35 fotovoltaïsche panelen, elektrische poort, videofoon, kelder en wijnkelder, geïsoleerd dak, Wiessman verwarmingsketel...

[email protected]
0470 051 559

Neem contact op