Uitzonderlijk vastgoed te koop

* 423700€

3 slaapkamers 136 vierkante meters

Immoweb code : 11322347
Immoweb code : 11322347
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
136 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Nieuwbouw - HOB

Het nieuwbouwproject De Loy, is door zijn doordachte architectuur een toonbeeld van hedendaags wonen. Elke woning beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, een bovengrondse autostaanplaats en een private tuin.
Bovendien beschikt het project over 22 ondergrondse autostaanplaatsen en 4 bergingen. In het ontwerp wordt er gespeeld met neutrale zachte contrasten om zo een tijdloze uitstraling te bekomen. De woning en het sanitair warm water worden verwarmd door de lucht-water warmtepomp, dankzij de geometrie en een maximum E-peil van 30 stap jij zorgeloos een groene toekomst in, dit wordt zelfs E20 indien er voor zonnepanelen wordt gegaan. Dankzij de scherpe prijs-kwaliteitverhouding verzeker je jezelf op deze manier ook van een slimme investering.
De Loy is centraal tussen Antwerpen en Gent in een autoluwe en kindvriendelijke omgeving. Het woonerf is afgesloten en enkel toegankelijk voor bewoners. 6% BTW is mogelijk, indien aan de voorwaarden voldaan is! Ben jij op zoek naar een energiezuinige nieuwbouwwoning te koop in het centrum van Hamme als investering of als woonst? Aarzel dan niet en neem contact op via ons kantoor 052/50.50.00

Neem contact op