Uitzonderlijk vastgoed te koop

390000€

3 slaapkamers 162 vierkante meters

Immoweb code : 11412179
Immoweb code : 11412179

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
162 vierkante meters bewoonbare ruimte
390 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare halfopenbebouwing met verwarmd zwembad, zonne...

Deze halfopenbebouwing is instapklaar en mét verwarmd zwembad !
Kindvriendelijk gelegen in de Bloemenwijk en grondig gerenoveerd !

Dit merk je al wanneer de verzorgd aangelegde oprit je naadloos naar voordeur en ruime garage brengt.

Inkomhall met stijlvolle trap en apart toilet.
De grote leefruimte is tevens zeer lichtrijk en ruim opgevat en U beschikt er over een volledig ingerichte DSM keuken met ingebouwde toestellen.  Naast de keuken is de toegang naar de grote garage met wasplaats en extra stockageruimte.
Op de verdieping zijn drie volwaardige slaapkamers met badkamer, welke voorzien is van toilet, mooi lavabomeubel en inloopdouche.
U kan ook nog gebruik maken van de handige zolder, waarvan het dak in °2022 volledig werd vernieuwd, nieuw onderdak en geïsoleerd !

Ook alle electriciteit is volledig nieuw en gekeurd, CV op gas met Vaillant Hoogrendementsketel (°2019), 12 zonnepanelen (°2022), nieuwe ramen op het gelijksvloers in PVC met dubbele beglazing (enkel de ramen op de bovenverdieping dienen nog vernieuwd te worden), rolluiken vooraan en op de bovenverdieping, videofoon en ....,

... Uiteraard is de kers op de taart de tuin met het prachtige verwarmde zwembad (met warmtepomp, kosteloos in verbruik dankzij de zonnepanelen) (°2020), nieuw aangelegde tuin en poolhouse !   De poolhouse is een streling voor het oog en maakt het mogelijk om tot de laatste zonnestralen te genieten van terras en tuin !

contact via :
[email protected]
056/520.780
ww...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op