Uitzonderlijk vastgoed te koop

750000€

3 slaapkamers 208 vierkante meters

Immoweb code : 11309077
Immoweb code : 11309077

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
208 vierkante meters bewoonbare ruimte
1800 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke vastgoed kans

Welkom in deze woning die een unieke vastgoed kans biedt. De woning is omringd door veel groen en onderscheidt zich door haar ruime perceel van 18 are en indrukwekkende tuin. Een bijgebouw voorzien van een loft die in 2009 volledig is gerenoveerd. Deze ruimte biedt verschillende mogelijkheden, van atelier tot een extra wooneenheid.
Op dit moment is de hoofdwoning opgedeeld in twee officiële wooneenheden, waarvan 1 appartement momenteel verhuurd wordt. Het grootste deel van de woning is al gerenoveerd, maar er is nog volop ruimte om je eigen stempel te drukken en alles naar jouw smaak in te richten. De ware troef van dit eigendom ligt in de uitbreidingsmogelijkheden. Met een straatbreedte van 40 meter is zelfs een nieuwbouwproject mogelijk.
Kortom, dit huis biedt eindeloze mogelijkheden voor zowel investeerders als creatieve geesten die op zoek zijn naar een project. Daarnaast opent dit eigendom de deur naar een boeiend cohousing project. Met een toenemende vraag naar gemeenschapsgerichte woonvormen biedt de ruimte en flexibiliteit van deze woning de ideale basis voor een cohousing initiatief.
Maak nu al een afspraak voor een bezichtiging zodat je er als eerste bij kan zijn via 0468/367 951.

* Het onderste appartement heeft een EPC score E waardoor er een renovatieplicht van toepassing is.

Neem contact op