Uitzonderlijk vastgoed te koop

885000€

4 slaapkamers 395 vierkante meters

Immoweb code : 11259088
Immoweb code : 11259088

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
395 vierkante meters bewoonbare ruimte
583 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusieve Serristenwoning

"Stap binnen in deze charmante serristenwoning, een historisch juweeltje dat dateert uit 1907 en onlangs met veel zorg en aandacht voor detail gerenoveerd is. Deze prachtige woning biedt een perfecte balans tussen klassieke elegantie en modern comfort.
Met 4 ruime slaapkamers en maar liefst 3 badkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin. De leefruimten zijn royaal opgezet en baden in natuurlijk licht, waardoor ze uitnodigen tot gezellige momenten en ontspanning.
Wat deze woning echt uniek maakt, is de mogelijkheid tot het uitoefenen van een vrij beroep of het inrichten van een klein atelier voor zelfstandigen met een aparte ruimte die zich perfect leent voor professioneel gebruik, biedt deze woning een zeldzame kans om werk en privé perfect te combineren.
Geniet van de nostalgie van het verleden met alle moderne gemakken die je van een huis van vandaag mag verwachten. Een zeldzame vondst die wacht om ontdekt te worden. Neem vandaag nog contact met ons op om deze unieke woning te bezichtigen en laat je betoveren door zijn tijdloze charme."

Neem contact op