Uitzonderlijk vastgoed te koop

1325000€

6 slaapkamers 714 vierkante meters

Immoweb code : 11410162
Immoweb code : 11410162

Overzicht

6 slaapkamers
3 badkamers
714 vierkante meters bewoonbare ruimte
12594 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Stijlvol landhuis in natuurdomein van 1,26 hectare

Dit is nog één van de ondertussen zeldzaam geworden villa's in het knappe Keerbergen, een karaktervol landhuis op een prachtig domein; ruimte, rust, privacy en natuur staan hier dan ook centraal. Dit maakt de woning werkelijk uniek; een doodlopende straat, ruim domein grenzend aan 5ha beschermd natuurgebied (Pommelsven) en toch op wandelafstand van het centrum.

Met een vloeroppervlakte van 700m² beschikt deze villa over 6 slaapkamers, ingerichte dressing en 3 badkamers. Een grote troef is de bureau die toegankelijk is via een aparte ingang, ideaal voor wie thuis een zelfstandige activiteit wilt uitoefenen (combinatie privé/professioneel).
Daarnaast kan je genieten van een eigen stukje wellness door het verfijnde en in 2022 vernieuwdebinnenzwembad met sauna en infra-rood sauna.
De villa is omringd door deels een prachtig ingerichte tuin waar je achterliggend nog een groot bos hebt dat ook bij het perceel hoort, ideaal voor echte natuurliefhebbers.

Deze villa is gelegen op een gunstige locatie in een residentiële straat. U profiteert van de nabijheid van het centrum, restaurants, winkels en sportfaciliteiten terwijl u toch omringd wordt door rust en sereniteit van het uitgestrekte domein. U bent ook vlakbij het meer en de golf van Keerbergen alsook het Atheneum van Keerbergen ligt op wandelafstand.

Meer info op: www.eravijfhoek.be

Neem contact op