Uitzonderlijk vastgoed te koop

399000€

4 slaapkamers 440 vierkante meters

Immoweb code : 11267350
Immoweb code : 11267350

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
440 vierkante meters bewoonbare ruimte
4145 vierkante meters grond

Omschrijving

Buitengewoon huis

ONDER OPTIE !!!!!
Wacht niet langer met het plannen van een bezoek en het verkennen van de mogelijkheden van dit plattelandshuis in Nassogne ( 0474/494.417 of via [email protected])
Op zoek naar een spannend project? Dit huis met een ruime architectuur is een echte buitenkans!
Met 440 m² woonoppervlakte biedt het een breed scala aan indelingsmogelijkheden om aan al uw behoeften te voldoen. De ruime keuken en grote woonkamer die uitkomt op het terras is ideaal voor bijeenkomsten met familie of vrienden. De kamers zijn ruim, en één ervan heeft een mooi balkon. De dressings, talrijke inbouwkasten, kelders en een echte grote garage bieden praktische en functionele opbergruimtes. Het huis is uitgerust met hoogwaardige materialen (bijv. massieve parketvloer) en is klaar om opnieuw te worden uitgevonden (opfrissing is te voorzien).
De ruime tuin van 41a met verwarmd zwembad (warmtepomp en 32 zonnepanelen) biedt een prachtig zicht op het woud. Heel mooie ligging: zuidwestelijk. Dit eigendom is geschikt voor een groot gezin, een vrij beroep (praktijk aan huis, kantoren enz...), gegroepeerd woonproject (kangoeroewoning), gastenkamers... Zijn idyllisch kader en zijn potentieel maken het tot een aanbod dat u niet mag missen.

Neem contact op