Uitzonderlijk vastgoed te koop

2850000€

3 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 11005355
Immoweb code : 11005355

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
41847 vierkante meters grond

Omschrijving

Landhuis met binnen- en buitenpiste en 35 stallen op ca. 4,2

Deze accommodatie is gelegen te Zandvoorde, deelgemeente van de kuststad Oostende en makkelijk bereikbaar via de E40 (Oostende - Gent/Brussel). De eigendom bevindt zich in de kustpolders, nabij het bos en het strand van Oostende situeert zich op ca. 4km afstand (in vogelvlucht). Wandelingen op het strand zijn toegestaan het hele jaar door.

Het perceel van ca. 4,2ha omvat een landhuis met 3 slaapkamers, een paardenaccommodatie met 35 stallen, een binnen- en buitenpiste, een stapmolen, paddocks en voldoende weiden.

Het landhuis omvat op het gelijkvloers een ruime inkomhal die ons links toegang geeft tot de leefruimte, deze bestaat uit een aparte zithoek en een eetplaats met parket en beide zijn voorzien van een gas-open haard. Vervolgens is er de zeer ruime leefkeuken, die hypergeïnstalleerd is met ondermeer een stoomoven, koffiemachine,….en voorzien is van grote glaspartijen met toegang naar het terras en heeft veel lichtinval. Naast de keuken bevindt zich de achterinkom met ingebouwde kasten en een doucheruimte met toilet. Verder bevindt zich op het gelijkvloers nog een ruim bureel op parket. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers waarvan de masterbedroom voorzien is van een dressing, badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo. Vervolgens is er nog een nachttoilet aanwezig op de nachthal en is er een tweede badkamer met douche. Er is ook een zeer ruime kelder en zolder aanwezig. De woning is achteraan voorzien van een aansluitend terras e

Neem contact op