Uitzonderlijk vastgoed te koop

487000€

3 slaapkamers 236 vierkante meters

Immoweb code : 11372962
Immoweb code : 11372962

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
236 vierkante meters bewoonbare ruimte
587 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige, moderne woning te Koop in Oudsbergen

Ontdek deze buitengewone woning, gelegen in het hart van Oudsbergen, op slechts een steenworp afstand van het bruisende centrum en een scala aan voorzieningen zoals Sentower, winkels, scholenl, sporthal en uitgestrekte bossen. Ondanks deze centrale ligging geniet u hier van een oase van rust.

Deze eigentijdse woning straalt klasse uit met zijn strakke architectuur en moderne design. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een royale L-vormige woonruimte, naadloos verbonden met een open keuken die door de grote raampartijen uitzicht heeft op de prachtige aangelegde tuin met een ruim terras, wat een idyllische setting voor ontspanning en vermaak zorgt.
In deze prachtig aangelegde tuin vindt u ook een tuinhuis, ideaal voor extra opslagruimte.

Duurzaamheid staat centraal in deze woning, met een E-peil van slechts 24, voorzien van airconditioning, zonnepanelen en vloerverwarming op het gelijkvloerse en in de badkamer zorgen voor het ultieme comfort, zelfs op de koudste dagen.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, waarvan één met een eigen dressing. De moderne badkamer is voorzien van zowel een bad als een douche, perfect om te ontspannen na een drukke dag.

Bovendien beschikt de woning over een zeer grote kelder die nog volledig naar eigen wens en behoeften kan worden ingericht.

Mis deze unieke kans niet om te genieten van het beste van modern wonen in combinatie met de rust van een groene omgeving.

Neem contact op