Huis te koop

379000€

4 slaapkamers 281 vierkante meters

Immoweb code : 11305893
Immoweb code : 11305893

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
281 vierkante meters bewoonbare ruimte
710 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 31/08/2024

Omschrijving

Unieke eigendom met garage en tuin in groene omgeving!

Deze unieke eigendom is gelegen in de zuidelijke rand in een groene en rustige omgeving. Aan de voorzijde is er parkeerruimte die plaats biedt aan 2 wagens. 
Deze ruime woning, met liefst 281m² bewoonbare opp., is voorzien van het nodige comfort en is energiezuinig (quasi label B) dankzij: geïsoleerde daken, 10 zonnepanelen (2.750 Wp), ramen met dubbele beglazing en gedeeltelijke muur - en vloerisolatie!

Op het gelijkvloers is er een aparte inkomhal, met gastentoilet, die uitgeeft op het achterliggende leefgedeelte. Bij het betreden van de leefruimte wordt u verwelkomd door een weelde aan licht dankzij de lichtstraten en schuifraam in de achtergevel. Het leefgedeelte bestaat uit een zitgedeelte en eetkamer, met zicht op de tuin, de volledig uitgeruste keuken aanpalend en een gezellige tv ruimte. Er is nog een aangrenzende ruimte, met glazen deur als tussenschot, die bv. kan dienen als bureau. Aanpalend aan de keuken bevindt zich nog de garage met wasplaats en bergruimte. Tenslotte is er nog toegang tot de droge (wijn)kelder. 

Op de verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, waarvan de master bedroom over eigen dressing beschikt, en de volledig uitgeruste badkamer. Op de 2de verdieping is er nog een kamer voorzien en biedt de imposante zolderruimte nog mogelijkheid tot bijkomende kamers!

De zuid georiënteerde buitenruime is ronduit zalig en een oase van rust & ontspanning; met een zonnig terras met zonneluifel, hottub en een aangelegde, afgesloten tuin met bijgebouw.

Neem contact op