Uitzonderlijk vastgoed te koop

1950000€

14 slaapkamers 828 vierkante meters

Immoweb code : 11323207
Immoweb code : 11323207

Overzicht

14 slaapkamers
6 badkamers
828 vierkante meters bewoonbare ruimte
87810 vierkante meters grond

Omschrijving

Zeer uitzonderlijke

Prachtig, uitzonderlijk domein gelegen in Seny, Condroz-Liègeois, halverwege Luik en Marche en op 20 minuten van Huy. Dit eigendom strekt zich uit over 8,7 hectare grond en biedt een uitzonderlijke omgeving met weiden, een zwembad, een tennisbaan, een ruiterpad en stallen. Het eigendom omvat ook bouwgrond.
Het eigendom, met een totale oppervlakte van +/- 850 m² bewoonbare oppervlakte, is een voormalige priorij met karakter die zijn authentieke charme bewaard heeft. Twee aparte woningen, beide erkend, dragen bij aan de veelzijdigheid van dit pand. Het omvat een groot hoofdgebouw met talrijke kamers en 14 slaapkamers, evenals een schuur omgebouwd tot ontvangstruimte, garages en talrijke bijgebouwen.
Dit verblijf is ideaal geschikt om te gebruiken als landhuis, met de mogelijkheid om het terrein of de gebouwen te exploiteren voor diverse professionele projecten zoals catering, het creëren van gîtes of het organiseren van evenementen.
De verkoop geschiedt via bedrijfsaandelen, wat een unieke kans biedt om dit uitzonderlijke eigendom te verwerven (Geen registratiekosten!)
Voor liefhebbers van prestige, natuur en karakter combineert dit aanbod de charme van het verleden met modern comfort, allemaal in een idyllische omgeving.
Neem contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging van dit unieke object te regelen.

Neem contact op